logo kertcoop kertigép áruház

Echo fűkasza heveder SRM-420TES

Cikkszám: C062000550

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

17.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

Echo fűkasza heveder SRM-420TES

A heveder használata segíti a fűkaszával végzett munka kényelmesebbé, stabilabbá és biztonságosabbá tételét. Megkönnyíti a mozgást, csökkenti a terhelést és lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó munkavégzést.

A heveder használatának előnyei:

  1. Kényelem és ergonómia: A heveder segítséget nyújt a fűkaszával végzett munka során. Az egyenletesen elosztott terhelés a vállakon és a hát alsó részén csökkenti a terhelést és a fáradtságot. Ez lehetővé teszi a kényelmesebb és hosszabb ideig tartó munkavégzést anélkül, hogy túlzottan megterhelné a testet.
  2. Stabilitás és egyensúly: A heveder segít stabilan tartani a fűkaszát, ami növeli a vezetési pontosságot és biztonságot. A megfelelően rögzített heveder segítségével a fűkaszálás közben a kés pontosabban követi a földfelületet, és minimalizálja a csúszást vagy a kóborlást.
  3. Mozgásszabadság: A heveder lehetővé teszi a szabadabb mozgást a fűkaszával a kezében. Az elosztott terhelés lehetővé teszi, hogy könnyebben és gördülékenyebben mozogjon a munkaterületen anélkül, hogy folyamatosan a fűkaszát kellene emelnie vagy a kezében tartania.
  4. Biztonság: A heveder biztosítja a fűkaszához szükséges stabilitást és biztonságot. Megakadályozza a fűkasza elvesztését vagy elcsúszását a kezéből, ami csökkenti a balesetek és sérülések kockázatát. A fűkasza stabil tartása lehetővé teszi a hatékonyabb és biztonságosabb vágást.
Tömeg 0,25 kg
Gyártó

ECHO

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL