Echo ES-255ES benzinmotoros lombfúvó és lombszívó

Rövid leírás: Lökettérfogat (cm³) 25,4 Teljesítmény (kW/LE) 0,8/1,1 Tömeg (kg) 5,8

Cikkszám: ES-255ES

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

183.090 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az Echo ES-255ES benzinmotoros lombfúvó és lombszívó, amely a Shred ‘N’ Vac® technológiával van felszerelve, számos előnnyel rendelkezik, amelyek miatt vonzó választás a kerti munkákhoz.

  1. Két az egyben funkció: A gép kombinálja a lombfúvó és lombszívó funkciókat, ami lehetővé teszi a kerti szennyeződések hatékony eltávolítását és szükség esetén az aprításukat.
  2. Erős teljesítmény: A gépben lévő erős benzinmotor hatékony lomblefúvást és lombszívást tesz lehetővé, így könnyen megbirkózhat a nagy mennyiségű levéllel és kerti törmelékkel.
  3. Aprító funkció: Az aprító funkció 12:1 arányban csökkenti az anyag térfogatát, ami lehetővé teszi a hatékonyabb gyűjtést és a kompaktabb tárolást.
  4. Könnyű és hordozható: A gép könnyű súlyú és hordozható, így könnyen szállítható és használható a kerted különböző területein.
  5. Professzionális minőség: Az Echo egy olyan márka, amelyet gyakran választanak professzionális kertészeti munkákhoz, és a Shred ‘N’ Vac® technológiával felszerelt gép is professzionális minőséget képvisel.
  6. Többfunkciós használat: A gép nem csak a levelek, hanem más kerti törmelékek (pl. aprított ágak) eltávolításához is használható.

ECHO ES-255ES Lombszívó/fúvó – A Shred ‘N’ Vac® professzionális, könnyű, erős teljesítményű fúvó, levélporszívó és aprító gyorsan és hatékonyan eltávolítja a leveleket és egyéb kerti törmeléket. Ezenkívül aprítja az anyagot, csökkentve annak térfogatát 12: 1 arányban.

Tömeg 6,2 kg
Gyártó

ECHO

Nettó tömeg (kg)

5,8

Teljesítmény (KW)

0,8

Motortérfogat (cm3)

25,4

Maximális fúvósebesség (m3/h)

600

Működési elv

Benzines

Echo ES-255ES benzinmotoros lombfúvó és lombszívó
183.090 Ft