logo kertcoop kertigép áruház

Echo DSRM-300 50V-os akkumulátoros szegélynyíró, akkumulátor nélkül

Rövid leírás: Névleges feszültség (V) 50,4 Üzemidő (perc) 30-46-235 Tömege (kg) 3,6

Cikkszám: DSRM-300

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

84.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az Echo DSRM-300 50V-os akkumulátoros szegélynyíró számos előnnyel rendelkezik, amelyek közül néhány a következő:

  1. Erős teljesítmény: A 50V-os akkumulátorral rendelkező szegélynyíró erős teljesítményt nyújt a hatékony és gyors munkavégzéshez. Ez lehetővé teszi a könnyű kezelést és hatékony vágást a gyepszegélyek és nehezen hozzáférhető területek esetében is.
  2. Kényelmes használat: Az Echo DSRM-300 szegélynyíró ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely kényelmes fogást és irányíthatóságot biztosít. Ez segít csökkenteni a fáradtságot és növeli a munkavégzés kényelmét.
  3. Csendes működés: Az akkumulátoros működés lehetővé teszi a csendes működést, amely kényelmes használatot tesz lehetővé zajérzékeny területeken. Nem kell aggódnod a zaj okozta kellemetlenségek miatt, és zavartalanul dolgozhatsz a kertben.
  4. Környezetbarát működés: Az akkumulátoros szegélynyíró környezetbarát megoldás, mivel nincs károsanyag-kibocsátása és nem igényel benzint vagy olajat. Ez segít fenntartani a tiszta és egészséges környezetet a kertben.
  5. Gazdaságos megoldás: Az Echo DSRM-300 szegélynyíró akkumulátor nélkül kerül forgalomba. Ha már rendelkezel kompatibilis Echo 50V-os akkumulátorral és töltővel, akkor nem kell újabb akkumulátorra költened.
Tömeg 7,09 kg
Gyártó

ECHO

Nettó tömeg (kg)

3,6

Feszültség (V)

50

Működési elv

akkumulátoros

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL

Echo DSRM-300 50V-os akkumulátoros szegélynyíró, akkumulátor nélkül
84.990 Ft