780 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

DAMILORSÓ DAMILLAL HECHT 301-HEZ

A DAMILORSÓ DAMILLAL (fűkasza zsinórral) HECHT  301-hez való használata számos előnnyel jár, különösen akkor, mikor olyan feladatokat végezel, amelyek során gyepet vagy más növényzetet kell vágni.

  1. Hatékony vágás: A damilorsó megfelelő méretű és alakú zsinórral hatékonyan vágja a füvet, gyomokat és más növényzetet. A damil folyamatosan forog, ami lehetővé teszi a sima és hatékony vágást.
  2. Kíméli a növényeket: A damil finomabb és rugalmasabb, mint például a penge a fűkasza vágófején, így kevésbé valószínű, hogy károsítja a körülötte lévő növényzetet, ami különösen fontos, ha körülvesznek fák, virágágyások vagy más érzékeny növények.
  3. Biztonságosabb használat: A damil vágófej sokkal kevésbé veszélyes, mint például a penge, mivel nincs kiálló éles része, ami megóvja a felhasználót és másokat az esetleges balesetektől.
  4. Könnyű cserélhetőség: Ha a damil elhasználódik vagy elszakad, könnyű és gyors cserélni egy újra a vágófejen, ami időt takaríthat meg és folyamatos munkavégzést tesz lehetővé.
  5. Sokoldalúság: A különféle damilok különböző vastagságokban és anyagokban érhetők el, így lehetőség van kiválasztani a feladathoz legmegfelelőbb damilt. Például vastagabb és erősebb damilt használhatsz a keményebb felületek, például gazos területek vágásához, míg finomabb damilt használhatsz a gyep és a virágágyások körüli területekhez.
  6. Könnyű kezelhetőség: A damilorsóval szerelt fűkasza általában könnyebb és kisebb súlyú, mint a benzines motorral működő kaszák, ami könnyebb manőverezést és kezelést tesz lehetővé, különösen nehezebben hozzáférhető területeken.

Ezek az előnyök azt mutatják, hogy a damilorsó damillal való választása kényelmes és hatékony megoldás a gyepápolási és kertészeti feladatokhoz.

Tömeg 0,3 kg
Gyártó

Hecht