3.980 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

DAMILFEJ STIHL TÍPUSÚ C25-20 UTÁNYGY. (1227)

A “DAMILFEJ STIHL TÍPUSÚ C25-20 UTÁNYGY. (1227)” választása több előnnyel jár, különösen akkor, ha olyan  típusú fűkaszád van, amelyhez ez a damilfej készült. A damilfej alapból 10×1, 25mm anyával ellátott, de kapható külön 10x1mm-es anya is.

  1. Kompatibilitás: A STIHL típusú C25-20 damilfej speciálisan a STIHL fűkaszákhoz készült, így tökéletesen illeszkedik a saját típusú fűkaszádhoz. A kompatibilitás garantálja a problémamentes működést és az optimális vágási teljesítményt.
  2. Könnyű cserélhetőség: Az utángyártott damilfejek általában könnyen cserélhetők és telepíthetők a fűkasza vágófejére. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerűen és gyorsan váltogathass a különböző damilfejek között, ha szükséges.
  3. Tartósság: Ez a típusú damilfejek  jó minőségű anyagokból készülnek, így hosszabb élettartamot és tartósságot biztosíthatnak. Ez azt jelenti, hogy kevesebbszer kell cserélni őket, ami időt és pénzt takarít meg.
  4. Optimális vágási teljesítmény: A gyártó által kifejlesztett és az adott fűkasza típusához igazított damilfej biztosítja az optimális vágási teljesítményt, ami fontos, ha hatékonyan és gyorsan szeretnél vágni.
  5. Alkalmas STIHL FS80,FS100, FS120. típusokhoz. C25-20 típusú.
Tömeg 1 kg
Gyártó

Egyéb