13.200 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

ALU KEREK 2,7X290M (R10) DAMIL

Anyag és vastagság: Az alumíniumból készült damilok könnyűek, de tartósak, és jól ellenállnak az elhasználódásnak, kopásnak és ütéseknek. A 2,7 mm vastagság elegendő merevséget és stabilitást biztosíthat a fűkaszához vagy bozótvágóhoz.

Hossz: A 290 méteres hosszúság lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig használhassa a fűkaszát vagy bozótvágót anélkül, hogy gyakran cserélnie kellene a damilt. Ez különösen akkor előnyös, ha nagy területeket kell rendben tartania.

Kör kialakítás: A “kör” kialakítású szál széles körben használható különböző típusú szegélynyírókon. Az ilyen típusú szál általában hatékonyan vágja az elburjánzott füvet és növényeket, miközben tisztán tartja a területeket.

R10 jelölés: Az R10 jelölés a damil kialakítására utal. Ez a típusú damil univerzális használatra szolgál, ami azt jelenti, hogy alkalmas különböző típusú növények és füves területek vágására.

Hatékonyság: Az alumíniumból készült damil és a megfelelő vastagság lehetővé teszi hatékonyabb vágást, ami fontos kerti munkák során, különösen, ha vastagabb növényekkel vagy gazos területekkel kell szembenéznie.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Egyéb

Alu kerek 2,7x290m (R10) damil
13.200 Ft