Al-ko Premium akkumulátoros fűnyíró 38.2 LI akku+töltő

Cikkszám: 113844

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

189.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

AL-KO PREMIUM AKKUMULÁTOROS FŰNYÍRÓ 38.2 LI AKKU+TÖLTŐ

Az AL-KO PREMIUM AKKUMULÁTOROS FŰNYÍRÓ 38.2 LI AKKU+TÖLTŐ számos előnnyel rendelkezik, amiért ez a termék jó választás a fűnyírásra. Itt vannak néhány főbb ok, amiért érdemes ezt a fűnyírót választani:

  1. Akkumulátoros működés: Az akkumulátoros fűnyíró csendes, környezetbarát és kábelmentes működést biztosít. Nem kell aggódnia a benzinfogyasztás vagy a kábelek miatt, és nincs szükség hosszabbítókra vagy elektromos aljzatokra. Egyszerűen csak töltse fel az akkumulátort, és már készen is áll a fűnyírásra.
  2. Erős vágóteljesítmény: A fűnyíró erős vágóteljesítménnyel rendelkezik, ami lehetővé teszi a hatékony és precíz fűnyírást. A 38 cm-es vágási szélesség gyorsabb munkavégzést eredményez, és a vágómű éles és tartós, hogy a gyep egészséges maradjon.
  3. Akkumulátor és töltő mellékelve: A fűnyíróhoz egy akkumulátor és töltő is tartozik. Ez kényelmet és praktikusságot jelent, mivel nem kell külön megvásárolni ezeket a kiegészítőket. Az akkumulátor töltése és használata egyszerű és könnyű.
  4. Könnyű kezelhetőség: A fűnyíró ergonomikus tolókarral rendelkezik, ami kényelmes és könnyű kezelést tesz lehetővé. A fűnyíró könnyen manőverezhető és irányítható a kertben.
  5. Központi vágásmagasság-állítás: A fűnyíró központi vágásmagasság-állítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű beállítást az igényelt vágási magasságra. Ez lehetővé teszi a gyep kívánt hosszúságának elérését.
  6. Könnyű tárolás: A fűnyíró összecsukható fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű tárolást és helytakarékos elhelyezést a garázsban vagy a melléképületben.
Tömeg 40 kg
Gyártó

Al-ko