209.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

B&S EXI Series 625, 50-75cm munkaszélesség, 6 kapatag átm. 30cm, hátrameneti fokozat

Erős, 2,3 kW teljesítményű motoros kapa a talaj aprólékos fellazításához és a magvetés előkészítéséhez. Egyszerű manőverezés a hátra- és előremenetnek köszönhetően. 4 darab, aktívan működő, csillag alakú vágókés, melyek a kemény, agyagos talajon is erőteljesen dolgoznak. Fokozatmentesen állítható fékező sarkantyú a megfelelő munkamélység beállításához. Nagyon masszív, olajfürdős csigakerekes hajtómű, ékszíjhajtással. Erős segítők a konyhakertben: motoros kapáink aktív vágópengéik, erős motorjuk és a használó szempontjából kiváló ergonómiájuk miatt megnyerők. Ezek a masszív gépek jól manőverezhetők és könnyen vezethetők.

Az AL-KO MH 5007 R motoros kapa – a masszív igásló. Az MH 5007 R motoros kapa az Ön erőteljes segítője a kertjében való hatékony, időtakarékos használatra. Az AL-KO MH 5007 R motoros kapával jól előkészítheti, fellazíthatja a talajt a vetés előtt, és bedolgozhatja a tápanyagokat, a trágyát és a friss termőtalajt. Az erőteljes motoros kapával hobbi kertészként, ill. zöldségtermelőként csökkentheti a talaj megművelésére fordított időt és energiát. Így bármilyen talaj esetében gyorsan halad előre a munkával, és közben kíméli testét – köszönhetően az állítható és elfordítható tolókarral, valamint hátramenettel ellátott gép jó manőverezhetőségének.

Ergonomikus tolókar, melynek magassága 4 fokozatban állítható, illetve oldalirányban 1 fokozatban jobbra és balra is elfordítható, a szállításhoz pedig lehajtható. A 4 darab, aktívan működő, speciálisan kialakított, csillag alakú vágókés kifejezetten az aprólékos talajműveléshez készült – az MH 5007 R 2,3 kW teljesítményű motorja pedig megfelelő átvágási erőről gondoskodik. Az 1-1 előre-, ill. hátramenet viseli a fő terhet, a fékező sarkantyú segítségével pedig egyszerűen beállíthatja a munkamélységet. Az oldalirányba elfordítható tolókar révén a már megmunkált területre nem kell ismét rálépnie. A biztonsági kar rögzítése révén kizárható a vágókés véletlenszerű elfordulása miatt fennálló balesetveszély. Ezenkívül a motoros kapa kiváló minőségű burkolata nemcsak a kést, de a gépkezelőt is védi a repülő kövektől és rögöktől.

Tömeg 42,718 kg
Gyártó

Al-ko