104.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

AL-KO MH 350-9 LM motoros kapa

AL-KO OHV 140ccm 2,9LE*, 35cm munkaszélesség, 4 kapatag átm. 25cm

Kompakt, kicsi motoros kapa a finom szemcsés talajok fellazításához és a magvetés előkészítéséhez.
Könnyű, jól manőverezhető, 2,7 kW-os, csak 26 kg súlyú motoros kapa – kisebb területekhez ideális.
4 aktívan működő, 35 cm-es munkaszélességű vágókés az egyszerű fellazításért.
3 fokozatban állítható magasságú fékező sarkantyú a megfelelő munkamélység beállításához.
Nagyon masszív, olajfürdős csigakerekes hajtómű, ékszíjas hajtással.

Az MH 350-9 LM típusú motoros kapa az Ön karcsú, könnyen mozgatható segítője a kertjében való hatékony, időtakarékos használatra.
Legyen szó akár a talaj megműveléséről, akár a szellőztetéséről vagy a fellazításáról: Az MH 350-9 LM típusú AL-KO motoros kapával jól előkészítheti, fellazíthatja a talajt a vetés előtt, és bedolgozhatja a tápanyagokat, a trágyát és a friss termőtalajt.
A könnyű és jól manőverezhető MH 350-9 LM típusú talajmaró különösen a hobbikertészek számára ideális segítő. Vele nagyon könnyen és a test számára kíméletesen végezheti a talajművelést.

 

Az MH 350-9 LM típusú motoros kapával nem nagy fáradtság a kisebb területek fellazítása. A 35 cm-es munkaszélességének köszönhetően Ön kertje minden sarkát eléri. A kézzel, lapát és ásó használatával végzett munkához képest jelentősen megkönnyíti a munkát.
A négy darab aktívan működő, speciális kialakítású vágókés ugyanis kifejezetten a finom szemcsés talajok megmunkálásához készült – a 2,7 kW-os motorjának köszönhetően pedig a csupán 26 kg súlyú, belépő szintű kerti gép kellő vonóerővel bír. Az ergonomikus tolókar több fokozatban állítható magasságú és a szállításhoz lehajtható. A 3 fokozatban állítható fékező sarkantyú segítségével igény szerint beállíthatja a munkamélységet.

Ideális a kíméletes testtartásban és szűk helyeken való, illetve a talajt kímélő munkavégzéshez: az ergonomikus kialakítású kezelőelemek és a könnyű súly kombinációja bármilyen helyzetben, zegzugos ágyásban, lejtős területen és domboldalon megkönnyíti az Ön számára az MH 350-9 LM típusú motoros kapával való munkavégzést. A szállításhoz való, levehető kerék révén könnyen megváltoztathatja a használat helyét.
Ezenkívül a motoros kapa kiváló minőségű, masszív acéllemezből készült háza megvédi a kerti gép kezelőjét a felcsapódó kövektől és talajtól.

Tömeg 36 kg
Gyártó

Al-ko