4.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az AL-KO Kés Classic Plus 4.2 E egy speciálisan tervezett tartalék kés, amely az AL-KO Classic Plus 4.2 E típusú fűnyíróhoz készült. Az alábbiakban felsorolok néhány okot, amiért érdemes ezt a kést választani:

  1. Kompatibilitás: Az AL-KO Kés Classic Plus 4.2 E speciálisan az AL-KO Classic Plus 4.2 E típusú fűnyíróhoz lett tervezve és készült. Ez biztosítja a pontos illeszkedést és a problémamentes használatot.
  2. Méretek és jellemzők: A kés hossza 417 mm, szélessége 50 mm, középső furat átmérője 8 mm, szélső furatok átmérője 7,8-9,3 mm, és a szélső furatok távolsága 75 mm. Ezek a méretek és jellemzők biztosítják a megfelelő működést és a helyes rögzítést a fűnyíróban.
  3. Minőség és tartósság: Az AL-KO Kés Classic Plus 4.2 E kiváló minőségű anyagokból készült. Tartósak és ellenállóak a kopással és rozsdával szemben. Ez garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt a fűnyírás során.
  4. Gyári tartalék kés: Az AL-KO Kés Classic Plus 4.2 E eredeti tartalék kés az AL-KO Classic Plus 4.2 E típusú fűnyíróhoz. A gyártó ajánlja ezt a késváltást a fűnyíróhoz, és a kompatibilitás biztosítja a pontos illeszkedést és a problémamentes használatot.

Összességében az AL-KO Kés Classic Plus 4.2 E egy kiváló választás. Kompatibilis az AL-KO Classic Plus 4.2 E típusú fűnyíróval, és rendelkezik a megfelelő méretekkel és jellemzőkkel a helyes rögzítéshez és a megbízható teljesítményhez. Ezért érdemes lehet ezt a pótkést választani a Classic Plus 4.2 E fűnyíróhoz.

  • Hossz: 417 mm
  • Szélesség: 50 mm
  • Középső furat átmérője: 8 mm
  • Szélső furatok átmérője: 7,8-9,3 mm
  • Szélső furatok távolsága: 75 mm
  • Súly: 300 g
Tömeg 2 kg
Gyártó

Al-ko