44.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az AL-KO HTA 1845 akkus magassági sövényvágó számos előnnyel rendelkezik, amelyek közül néhány a következők:

 1. Könnyű és vezeték nélküli: Az akkumulátoros kialakítás lehetővé teszi a vezeték nélküli használatot, így nincs szükség kábelekre vagy hosszabbítókra. Ez kényelmes munkavégzést és nagyobb mozgásszabadságot biztosít anélkül, hogy korlátozva lenne a távolság vagy a kábel hossza.
 2. Állítható szögű vágófej: A 135°-ban (10 fokozatban) állítható szögben a vágófej lehetővé teszi a könnyű és precíz vágást a különböző sövényeknél. Ez nagyobb rugalmasságot nyújt a különböző formájú és méretű sövények kezelésében.
 3. Helytakarékos és könnyen tárolható: A szétszedhető szár lehetővé teszi a helytakarékos tárolást, így könnyen elfér a tárolási helyeken vagy a gépkocsiban. Ez különösen előnyös, ha korlátozott hely áll rendelkezésre.
 4. Teleszkópos szár: A kihúzható teleszkópos szár lehetővé teszi az egyéni magasságállítást. Ez lehetővé teszi, hogy a sövényvágó alkalmazkodjon az Ön magasságához és testtartásához, így kényelmesen és ergonomikusan dolgozhat a földtől távolabbi területeken is.
 5. Töltésszint jelző: Az akkumulátor töltésszint jelzője a fogantyúban lehetővé teszi, hogy könnyen nyomon követhesse az akkumulátor töltöttségi szintjét. Ez segít elkerülni a váratlan lemerülést és pontosan megtervezheti a munkavégzést.
 6. Vágáshossz: A 450 mm-es vágáshossz lehetővé teszi hatékony és gyors vágást a sövényeken. Ezáltal időt és energiát takaríthat meg a kerti munkák során.

Az AL-KO HTA 1845 akkus magassági sövényvágó olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek kényelmet, precizitást és hatékonyságot biztosítanak a sövények gondozásában. A vezeték nélküli kialakítás, az állítható szögű vágófej, a helytakarékos tárolás, a teleszkópos szár, a töltésszint jelző és a megfelelő vágáshossz kombinációja azt jelenti, hogy könnyen és hatékonyan végezheti el a sövényvágást az AL-KO HTA 1845 segítségével.

 • 18 V-os litiumion akku
 • 135° -ban (10 fokozat) fordítható vágófej
 • A szétszedhető szár
 • Kihúzható teleszkópos szár
 • Akkumulátor töltésszint jelző
 • Vágáshossz 450 mm
Tömeg 6 kg
Gyártó

Al-ko