29.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A AL-KO HT 440 BasicCut Sövénynyíró olyan kialakítással rendelkezik, ami kényelmet és hatékonyságot biztosít a sövényvágás során.

  1. Beépített vízmérték: A beépített vízmérték pontos és vízszintezett vágást biztosít. Ez segít elkerülni a vágáskép egyenetlenségeit, így a sövény egyenletes és szép lesz.
  2. Magas minőségű műanyag ház: A sövénynyíró magas minőségű műanyag házzal rendelkezik, ami rendkívül masszív és strapabíró. Ez garantálja a sövényvágó hosszú élettartamát, hiszen a strapabíró anyagok ellenállnak a kopásnak és a külső hatásoknak.
  3. Kényelmes használat: A kialakításnak köszönhetően a sövényvágó kényelmesen és könnyen használható. A kényelmes fogantyúk és a kiegyensúlyozott súlyelosztás lehetővé teszik a hosszabb ideig tartó munkavégzést fáradtság nélkül.
  4. Pontos vágás: A beépített vízmérték és a magas minőségű kés lehetővé teszik a pontos vágást, amely egyenletes és esztétikus sövényt eredményez.

Ezek a jellemzők együttvéve azt mutatják, hogy az AL-KO HT 440 BasicCut Sövénynyíró hatékony és kényelmes eszköz a sövények gondozásához, biztosítva a pontos és egyenletes vágást a kertben.

Tömeg 4,328 kg
Gyártó

Al-ko