22.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A AL-KO Határolókábel robotfűnyíróhoz 150 m hosszú határoló vezetéket tartalmaz. Ez a vezeték egy olyan kiegészítő, amelyet a robotfűnyírókhoz használnak a vágási terület határolásához. A 150 méteres hossz lehetővé teszi, hogy nagyobb területek határolását és vágását végezze el a robotfűnyíró.

A határoló vezetéket általában a kertben vagy a gyepen helyezik el a kívánt vágási terület határán. A robotfűnyíró szenzorai érzékelik ezt a vezetéket, és ennek alapján határozzák meg a vágási területet. Ez segít megelőzni, hogy a robotfűnyíró a kívánt területen kívülre kerüljön, vagy olyan területeken vágjon, ahol nem szükséges.

A 150 méteres hossz lehetővé teszi a szélesebb területek határolását, és ideális választás lehet nagyobb kertek vagy füves területek számára. Fontos, hogy a határoló vezetéket pontosan és egyenletesen telepítse, hogy a robotfűnyíró hatékonyan működjön, és a kívánt területen végezze a vágást. A határoló vezeték használata segíthet a robotfűnyíró hatékony és pontos működésében.

Tömeg 1,74 kg
Gyártó

Al-ko