14.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az AL-KO Razor Cut 38.1 HM Premium hengerkéses fűnyíróhoz tervezett fűgyűjtő több előnnyel rendelkezik, amelyek miatt érdemes ezt választani:

  1. Kompatibilitás: Az AL-KO Razor Cut 38.1 HM Premium fűnyíróhoz tervezett fűgyűjtő pontosan illeszkedik ehhez a modellhez. Ez biztosítja a tökéletes illeszkedést és működést a fűnyíróval együtt.
  2. Tartósság: A fűgyűjtő szövetből készül, amely stabil és strapabíró anyag. A fém keret pedig további stabilitást és tartósságot biztosít. Ez hosszú élettartamot és megbízható működést eredményez.
  3. Nagy térfogat: A fűgyűjtő 50 literes térfogattal rendelkezik, így nagy mennyiségű fűnyírást képes fogadni anélkül, hogy gyakran üríteni kellene. Ez időt és fáradságot takaríthat meg a fűnyírás során.
  4. Könnyű használat: A fűgyűjtő kis tömegű, mindössze 1,5 kg, így könnyen kezelhető és hordozható. A praktikus fémkampó segítségével könnyedén fel- és leválasztható a fűnyíróhoz, ami még kényelmesebbé teszi a használatát.
  5. Praktikus design: A fűgyűjtő megfelelő méretű és formájú ahhoz, hogy hatékonyan gyűjtse össze a lenyírt füvet. A szövet anyaga lehetővé teszi a megfelelő szellőzést, hogy a fű ne ragadjon össze benne, és könnyedén kiüríthető legyen.

Az AL-KO gyári fűgyűjtőt választva biztos lehetsz abban, hogy a termék kiváló minőségű, jól illeszkedik a fűnyíróhoz és segíti a hatékony fűgyűjtést. Az AL-KO márkára jellemző megbízhatóság és hosszú élettartam a döntésben is segíthet.

Fűgyűjtő az AL-KO Razor Cut 38.1 HM Premium hengerkéses fűnyíróhoz.

  • Stabil fűgyűjtő szövetből, fém kerettel
  • Fűgyűjtő térfogat:50 liter
  • Kis tömeg- csak 1,5 kg
  • Praktikus fémkampóval
  • hengerkéses fűnyíróhoz történő könnyű be-és kiakasztás
Tömeg 2 kg
Gyártó

Al-ko