14.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az AL-KO Razor Cut 38.1 HM Comfort hengerkéses fűnyíróhoz tervezett fűgyűjtő több előnnyel rendelkezik, amelyek miatt érdemes ezt választani:

 1. Kompatibilitás: Az AL-KO Razor Cut 38.1 HM Comfort fűnyíróhoz tervezett fűgyűjtő pontosan illeszkedik ehhez a modellhez. Ez biztosítja a tökéletes illeszkedést és működést a fűnyíróval együtt.
 2. Tartósság: A fűgyűjtő szövetből készül, amely stabil és strapabíró anyag. A fém keret pedig további stabilitást és tartósságot biztosít. Ez hosszú élettartamot és megbízható működést eredményez.
 3. Nagy térfogat: A fűgyűjtő 50 literes térfogattal rendelkezik, így nagy mennyiségű fűnyírást képes fogadni anélkül, hogy gyakran üríteni kellene. Ez időt és fáradságot takaríthat meg a fűnyírás során.
 4. Könnyű használat: A fűgyűjtő kis tömegű, mindössze 1,1 kg, így könnyen kezelhető és hordozható. A praktikus fémkampó segítségével könnyedén fel- és leválasztható a fűnyíróhoz, ami még kényelmesebbé teszi a használatát.
 5. Praktikus design: A fűgyűjtő megfelelő méretű és formájú ahhoz, hogy hatékonyan gyűjtse össze a lenyírt füvet. A szövet anyaga lehetővé teszi a megfelelő szellőzést, hogy a fű ne ragadjon össze benne, és könnyedén kiüríthető legyen.

 

 • Stabil fűgyűjtő szövetből, fém kerettel
 • Fűgyűjtő térfogat:50 liter
 • Kis tömeg- csak 1,1 kg
 • Praktikus fémkampóval
 • Comfort és Prémium Soft Touch 3.8 HM típusokhoz
 • AL-KO Razor Cut 38.1 HM Comfort hengerkéses fűnyíróhoz.
Tömeg 2 kg
Gyártó

Al-ko