AL-KO GT2000 akkus szegélynyíró szett Easy Flex akkuval és töltővel

Cikkszám: 113701

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

49.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

AL-KO GT2000 AKKUS SZEGÉLYNYÍRÓ SZETT EASY FLEX AKKUVAL ÉS TÖLTŐVEL

Az AL-KO GT2000 akkus szegélynyíró szett, amely tartalmazza az Easy Flex akkumulátort és töltőt, számos előnnyel rendelkezik

Könnyű és hordozható: Az akkumulátoros működés lehetővé teszi, hogy ne legyen szükség vezetékezésre. Könnyedén mozoghatunk a kertben a fűnyírás vagy fűszegélynyírás során. Az eszköz súlya is elég könnyű lesz, ami megkönnyíti a munkavégzést.

Nagy teljesítmény: Az AL-KO GT2000 akkus szegélynyíró jó teljesítményt nyújthat a fűszegélyek hatékony és tiszta vágásához. Az Easy Flex akkumulátorok elegendő energiát biztosítanak a kerti munkákhoz.

Gyors töltés: Az Easy Flex akkumulátor és töltő lehetővé teszi a gyors töltést. Nem kell hosszú ideig várnod, hogy újra használhassad a szegélynyírót.

Könnyű indítás és használat: Az akkumulátoros fűszegélynyírók  könnyen indíthatók és nem igényelnek bonyolult karbantartást, mint a hagyományos benzines fűnyírók.

Csendes működés: Az akkumulátoros működés  csendesebb működést eredményez, ami kevésbé zavarhatja meg a környezetet és a szomszédokat a fűnyírás során.

Környezetbarát: Az akkumulátoros fűnyírók környezetbarátabbak, mint a hagyományos benzinüzemű változatok, mivel nem termelnek káros kipufogógázt.

AL-KO minőség: Az AL-KO márka híres a kerti és kertgépészeti eszközök magas minőségéről és megbízhatóságáról, ezért a GT2000 szegélynyíró valószínűleg jól teljesít majd a kerti munkák során és hosszú távon is megállja majd a helyét.

20V/2,5 AH, 25 cm, Tip automata

20V/2,5 AH, 25 cm, Tip automata – a csomagolás az akkut és a töltőt tartalmazza

Tömeg 3,71 kg
Gyártó

Al-ko