Al-ko Easy 32.2 LI AKKUMLÁTOROS FŰNYÍRÓ akku+töltő

Cikkszám: 113857

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

119.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

AL-KO EASY 32.2 LI AKKUMLÁTOROS FŰNYÍRÓ AKKU+TÖLTŐ

Az AL-KO EASY 32.2 LI AKKUMULÁTOROS FŰNYÍRÓ AKKU+TÖLTŐ számos előnnyel rendelkezik, amelyek miatt ez a termék jó választás a fűnyírásra.

  1. Hatékony vágás: A fűnyíró 32 cm-es vágási szélességgel rendelkezik, amely lehetővé teszi a hatékony és gyors vágást a kisebb kertekben. A gyepfésűnek köszönhetően a szegélyeknél is hatékonyabban tudja levágni a füvet, így egyenletes és esztétikus eredményt érhet el.
  2. Erős és tartós akkumulátor: A fűnyíróhoz tartozik egy 36V-os (2x18V) akkumulátor, amely hosszú üzemidőt és megbízható teljesítményt biztosít. A 2x18V / 2,5Ah akkumulátor 90 Wh kapacitással rendelkezik, ami elegendő energiát biztosít a fűnyírás folyamatos végzéséhez.
  3. Központi magasságállítás: A fűnyíró központi magasságállítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű beállítást az igényelt vágási magasságra. Így könnyedén alkalmazkodhat a gyep kívánt hosszúságához.
  4. Kényelmes kezelhetőség: Az ergonomikus kapcsoló és a könnyen irányítható fogantyúk kényelmes használatot biztosítanak. A fűnyíró könnyű és könnyen manőverezhető, így könnyedén végigjárhatja a kertet.
  5. Fűgyűjtő funkció: A fűnyíróhoz tartozik egy 35 literes műanyag fűgyűjtő tartály, amely nagy kapacitással rendelkezik. A fűgyűjtő alsó terelő lemezzel van ellátva, ami segít az egyenletes fűgyűjtésben. A fűgyűjtő tartályban található telítettségjelző figyelmeztet, amikor üríteni kell.
  6. Tartósság: A fűnyíró erős és hosszú élettartamú motorral rendelkezik, amely megbízható működést biztosít hosszú távon is.
Tömeg 40 kg
Gyártó

Al-ko