4.490 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

AL-KO DAMIL ORSÓVAL GTE MODELL- GT 2000

Az “AL-KO DAMIL ORSÓVAL GTE MODELL- GT 2000” választása számos előnnyel jár, különösen akkor, mikor az AL-KO GT 2000 típusú fűkasza vagy szegélynyíróval rendelkezel.

  1. Kompatibilitás: Az “AL-KO DAMIL ORSÓVAL GTE MODELL- GT 2000” damilfej speciálisan az AL-KO GT 2000 típusú fűkasza vagy szegélynyíróhoz lett tervezve. Ez azt jelenti, hogy tökéletesen illeszkedik a géphez, és a megfelelően rögzített damilfej biztosítja az optimális vágási teljesítményt.
  2. Eredeti gyártói termék: Az “AL-KO DAMIL ORSÓVAL GTE MODELL- GT 2000” egy eredeti gyártói tartalék alkatrész, amely megegyezik a gyári specifikációkkal és minőségi szabványokkal. Az eredeti alkatrészek használata javasolt, mivel ezek biztosítják a legjobb teljesítményt és megbízhatóságot.
  3. Biztonságos működés: Az eredeti gyártó által kifejlesztett damilfejek biztonságosan rögzülnek a fűkasza vagy szegélynyíró vágófején, így elkerülhetők a balesetek vagy sérülések.
  4. Megbízhatóság és tartósság: Az eredeti alkatrészek, mint az “AL-KO DAMIL ORSÓVAL GTE MODELL- GT 2000,” általában magas minőségű anyagokból készülnek, így hosszabb élettartamot és jobb teljesítményt nyújtanak.
  5. Kényelem: Az “AL-KO DAMIL ORSÓVAL GTE MODELL- GT 2000” damilfej könnyen cserélhető, így ha a damil elfogy vagy elkopik, gyorsan és egyszerűen újat helyezhetsz a gépre.
  6. Hatékony vágási teljesítmény: Az eredeti damilfej segít fenntartani a gép hatékony vágási teljesítményét, ami különösen fontos, ha a fűkasza vagy szegélynyíró rendszeresen használod a kert vagy a terület gondozásához.
  7. Garancia: Az eredeti gyártói tartalék alkatrészek tartalmaznak garanciát vagy támogatást, ami további védelmet és biztosítékot nyújthat a vásárlóknak.

Az “AL-KO DAMIL ORSÓVAL GTE MODELL- GT 2000” damilfej választása tehát lehetőséget nyújt a kompatibilitásra, megbízhatóságra és hatékony működésre az AL-KO GT 2000 típusú fűkasza vagy szegélynyíró esetén. Az eredeti gyártói alkatrészek használata ajánlott a gép optimális teljesítményének és élettartamának megőrzése érdekében.

Tömeg 0,5 kg
Gyártó

Al-ko