Al-ko Comfort 38 P COMBI CARE TALAJLAZÍTÓ / GYEPSZELLŐZTETŐ KOMBI GÉP

Cikkszám: 112799

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

129.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az AL-KO Comfort 38 P COMBI CARE talajlazító és gyepszellőztető kombinált gép számos előnnyel rendelkezik, amiért érdemes ezt a modellt választani:

  • Kombinált funkció: A gép lehetővé teszi a levegőztetést és a talajlazítást is. Ezáltal egyetlen eszközzel végezheti el mindkét fontos gyepápolási feladatot.
  • Munkaszélesség: A 37 cm-es levegőztetési munkaszélesség és a 38 cm-es talajlazítási munkaszélesség közepes méretű kertekben is hatékony munkavégzést tesz lehetővé.
  • Nagy fűgyűjtő: A 55 literes fűgyűjtő nagy kapacitású, így kevesebb ürítési ciklust igényel.
  • Erős motor: A 53 ccm lökettérfogattal és 1,30 kW teljesítménnyel rendelkező motor megbízható erőt és hatékonyságot biztosít a munkavégzéshez.
  • Acélrugós gyepszellőztető henger: Az 24 acélrugós gyepszellőztető henger hatékonyan lazítja a talajt és segít a gyep egészségének fenntartásában.
  • Késház: A műanyag késház könnyű súlyt és tartósságot biztosít, így hosszú élettartamra számíthat.
  • Márka hírnév: Az AL-KO egy elismert márkanevű cég a kertészeti eszközök terén. Az AL-KO termékek általában jó minőségűek és megbízhatók.

A választás előtt fontos átgondolni a saját igényeit, a rendelkezésre álló területet és az eszköz funkcióit. Az AL-KO Comfort 38 P COMBI CARE talajlazító és gyepszellőztető kombinált gép sok funkcióval és előnnyel rendelkezik a gyepápolás során.

Gép adatai:
Munkaszélesség levegőztetésnél: 37 cm
Munkaszélesség talajlazításnál: 38 cm
Fűgyűjtő űrtartalma: 55 l
Lökettérfogat: 53ccm
Teljesítmény:1,30kW
Gyepszellőztető henger: 24 acélrugó fog
Késház: műanyag
Motor: AL

Tömeg 23,416 kg
Gyártó

Al-ko