Al-ko Comfort 38 E COMBI CARE TALAJLAZÍTÓ / GYEPSZELLŐZTETŐ KOMBI GÉP

Cikkszám: 112800

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

54.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az AL-KO Comfort 38 E Combi Care talajlazító és gyepszellőztető kombi gép kiemelkedő választás a kertgondozásban.

Az egyik fő előnye az 1 3in3 kombinált funkció. Képes talajlazításra, gyepszellőztetésre és gyűjtésre is, egyetlen eszközben. Ezáltal időt és energiát takaríthatsz meg, mivel a különböző feladatokat egyetlen munkafázisban végezheted el. Ez nem csak hatékonyabbá teszi a kertgondozást, de kényelmet is nyújt.

A szerszámmentes hengercsere lehetővé teszi a gyors és egyszerű hengerváltást a különböző munkafeladatokhoz, anélkül, hogy sok időt vesztegetnél. Ezáltal sokkal gördülékenyebben tudod átállítani az eszközt a kívánt feladatra.

A talajlazító- és gyepszellőztető henger, valamint a gyűjtőzsák alapfelszereltségben található, így nem szükséges külön kiegészítőket vásárolnod. Ez megkönnyíti az eszköz használatát és biztosítja a kényelmes indulást a kertgondozásban.

A javasolt 800 négyzetméteres munkafelület kiválóan alkalmas közepes méretű kertek kezelésére. Az AL-KO Comfort 38 E Combi Care megbízható teljesítménye és a különböző munkafunkciók kombinációja lehetővé teszi, hogy kiterjedt területeken is hatékonyan dolgozhass.

Az elektromos motor további előny, mivel csendes, környezetbarát és könnyen használható. Nincs szükség üzemanyagra vagy folyamatos karbantartásra, így gazdaságos és praktikus megoldást nyújt a kertgondozás során.

Az AL-KO márka hírneve garancia a minőségre és megbízhatóságra. A Comfort 38 E Combi Care esetében ez a minőség és megbízhatóság párosul az innovatív funkciókkal és a kényelmes használhatósággal.

Az AL-KO Comfort 38 E Combi Care talajlazító és gyepszellőztető kombi gép ideális választás a kertgondozáshoz. A különleges 3 az 1-ben funkció, a szerszámmentes hengercsere és a gyűjtőzsák alapfelszereltsége mellett az elektromos motor gazdaságosságot és hatékonyságot garantál. Válaszd az AL-KO minőséget, és élvezd a kertgondozás egyszerűségét és eredményességét!

  • Gép adatai:
  • 3 in1 funkció: Talajlazítás, gyepszellőztetés és gyűjtés
  • Szerszámmentes hengercser
  • A talajlazító- és gyepszellőztető henger, és a gyűjtőzsák alapfelszereltség
  • Javasolt munkafelület 800 négyzetméter
  • Motor Elektromos
Tömeg 16,32 kg
Gyártó

Al-ko