79.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az AL-KO BKS 2625T láncfűrész ideális lehet otthoni használatra, például a kertben való munkákhoz, kisebb fafeldolgozási feladatokhoz és tűzifa előkészítéshez.

 1. Lökettérfogat és Teljesítmény: A 25,4 cm³ lökettérfogatú motor és a 0,9 kW teljesítmény lehetővé teszi a hatékony vágást közepes méretű faanyagon. Ez a gép alkalmas lehet kisebb és közepes méretű faágak vagy törzsek vágásához, tűzifa előkészítéséhez és hasonló feladatokhoz.
 2. Könnyű és Kompakt Kialakítás: A gép könnyű és kompakt, ami kényelmessé teszi a szállítást és tárolást. Az ilyen típusú láncfűrészek általában könnyen kezelhetőek és hordozhatóak, és kevés helyet foglalnak el.
 3. Automatikus Lánckenés: Az automatikus lánckenés funkció gondoskodik arról, hogy a lánc mindig megfelelően legyen kenve a vágás során, ami növeli a lánc élettartamát és a hatékonyságot.
 4. Láncfeszítés Szerszámmal: A szerszámmal állítható láncfeszítés lehetővé teszi a lánc könnyű és gyors beállítását, ami kényelmesebb és hatékonyabb munkavégzést eredményez.
 5. Láncfék: A láncfék fontos biztonsági jellemző, amely gyorsan leállítja a lánc mozgását veszélyes helyzetekben, biztonságosabbá téve a munkát.

Lökettérfogat ccm 25.4Tartály űrtartalma 0,2

 • Láncfék igen
 • Láncsebesség 21
 • Lánckenés automatikus
 • Láncfeszítés szerszámmal
 • Teljesítmény kW 0,9
 • Láncvez
Tömeg 5,32 kg
Gyártó

Al-ko