2023. április 22. Tűzoltónapi szerencsekerék játék

JÁTÉKSZABÁLYZAT

A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett nyereményjáték (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Horoszcoop Kft (székhely: 1185 Budapest, Üllői út 310., a továbbiakban: Szervező), mint a KERTCOOP.HU.  webáruház üzemeltetője. Szervező ezúton tájékoztatja a Játékost, hogy a nyereményjáték elsődleges célja, hogy a Szervező közvetlen üzletszerzés céljából vásárlási ösztönzést szolgáló kedvezményre jogosító kuponkódokat adjon ki, valamint az üzletet népszerűsítő promóciós ajándékokat osszon ki. A Játékban való részvétel feltétele, a weboldal (https://kertcoop.hu) meglátogatása és annak felhasználásával kérdések helyes megválaszolása

Kérdések

1.          Soroljon fel legalább 5 gyártót (akár a szűrő segítségével,) ami a kertcoop.hu weboldalon megtalálható!

2.         Tippelje meg összesen hány termék található a kertcoop.hu weboldalon!

3. Soroljon fel legalább 3 kategóriát a japán ECHO márka

     kínálatából. (www.echotools.hu)

(a ketrcoop.hu weboldalon a szűrők segítségével, valamint a menü használatával megtalálhatók a válaszok)

Amennyiben a Játékos a fenti kérdésekre helyesen válaszol, azzal lehetőséget nyer a szerencsekerék megforgatására. A szerencsekerék megforgatásával 10% és 20% kedvezményre jogosító kuponokat, valamint nyereménytárgyat lehet nyerni. A nyereménytárgy óránként változik (lehet baseball sapka, kulcstartó, bögre, cukorka) A nyereménytárgy vagy kupon készpénzre nem váltható. A nyereménytárgy nem választható, az aktuális játék elején meghirdetett tárgy lesz a nyeremény, amennyiben a szerencsekerék pörgetése nyereménytárgyat eredményez.

10% kedvezményre jogosító kuponok: a kuponok beválthatók a https://kertcoop.hu webáruházban, bármely termék vásárlása esetén, 2023.június 30. -ig.

20%kedvezményre jogosító kuponok: a kuponok beválthatók a https://kertcoop.hu webáruházban, bármely ECHO vagy SOLO márkájú kertigép vásárlása esetén, 2023.június 30. -ig.

A játékban valamennyi 18 éven felüli magánszemély részt vehet, aki a fenti kérdésekre helyen válaszol.

Kizárás, kizáró feltételek

A játékban nem vehetnek részt a Horoszcoop Kft. dolgozói, a dolgozók hozzátartozói, valamint azok akik nem felelnek meg a részvételi feltételeknek.

További információk

A játék 2023.04.22 a Budapest, Városligetben megrendezett Tűzoltónapon kerül megrendezésre, a rendezvény ideje alatt 10 óra 15 között.

A nyeremény átadás a helyes kérdések megválaszolása és a szerencsekerék megforgatása után azonnal megtörténik.

Adatvédelem:

A játékban adatokat nem gyűjtünk, a játékot lebonyolító kollégák kérhetik a betöltött 18. életév igazolását, de ennek tényét nem rögzítik.  

További rendelkezések.

Ezen játék a Szjtv. értelmében promóciós játék, nem minősül szerencsejátéknak. A promóciós játékban történő részvétel ingyenes, sem a részvétel, sem a nyeremény nem jár fizetési kötelezettséggel, a nyereményhez kapcsolható adófizetési kötelezettséget a szervező állja. A játék során a vonatkozó jogszabályokat betartjuk. A Játékos a nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljes körűen megismerte a játékszabályzatot és feltétel nélkül elfogadja.

Játékos a Játékszabályzat elfogadásával egyidejűleg elismeri, hogy teljes körűen megismerte a jelen Játékszabályzatban rögzített Részvételi Feltételeket és azokat feltétel nélkül elfogadta.

Amennyiben a Játékos a Részvételi Feltételeket – annak bármely rendelkezése tekintetében – nem fogadja el, a Játékból kizárásra kerül. A Játékszabályzatot a Szervező a https://kertcoop.hu/jatekszabalyzat/ oldalon teszi közzé. Játékos tudomásul veszi, hogy a Játékban való részvétel önkéntes.

A Játékos a Játékkal, a jelen Szabályzattal, illetve annak értelmezésével kapcsolatos bármely kérdésben a Szervező döntését fogadja el irányadónak.

A Játékszabályban nem szabályozott minden egyéb kérdésre a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, és az Info tv. vonatkozó §-ai irányadóak.

A Játékszabály módosításának jogát a Szervező fenntartja.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft