logo kertcoop kertigép áruház

Mulcsozó készlet 103/105 cm-es traktorokhoz

Cikkszám: 119656

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

42.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A mulcsozó készlet választása a 103/105 cm-es traktorokhoz számos előnyt nyújthat:

  1. Mulcsozási : A mulcsozó készlet lehetővé teszi a fűnyíró traktor átalakítását egy mulcsozó géppé. Ez azt jelenti, hogy a fűnyíró nem csak a füvet nyírja le, hanem finomra aprítja és visszahelyezi azt a talajra mulcsként. Ez előnyös lehet a gyep egészségének fenntartásában és a tápanyag-visszatartásban.
  2. Energia- és időmegtakarítás: A mulcsozó készlet segítségével nem szükséges a lenyírt füvet összegyűjteni vagy elszállítani. A mulcsozás során a lenyírt fű visszatér a talajba, ami energiát és időt takarít meg a fűnyírás utáni takarításban.
  3. Talajtáplálás: A mulcsozó készlet által visszahelyezett fűmulcs nemcsak esztétikailag javítja a gyep megjelenését, hanem tápanyagokat is biztosít a talaj számára. A mulcs a növények számára fontos tápanyagokat és nedvességet tartalmaz, amelyek elősegítik a gyep egészségét és növekedését.
  4. Kényelem és sokoldalúság: A mulcsozó készlettel felszerelt traktor könnyen használható és irányítható. A mulcsozás során nem szükséges a fűgyűjtő ürítése vagy a fűnyíró területének tisztítása. Ez egyszerűbbé teszi a fűnyírást és kényelmesebbé teszi a munkavégzést.
Tömeg 2,61 kg
Gyártó

Al-ko

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL