Műanyag vágószál 1,65mmx48m kör, profi, műanyag blisteren

Cikkszám: GP0030

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

MŰANYAG VÁGÓSZÁL 1,65MMX48M KÖR, PROFI, MŰANYAG BLISTEREN

A “műanyag vágószál 1,65mmx48m kör, profi, műanyag blisteren” terméknek számos előnye van, amelyek miatt érdemes ezt választani.

  1. 1,65 mm vastagság: A 1,65 mm vastagságú vágószálak könnyen használhatók kisebb fűnyírókban vagy fűszegélynyírókban, és ideálisak könnyebb kerti munkákhoz, például gyepnyíráshoz vagy fűszegélyezéshez.
  2. 48 méteres hosszúság: A 48 méteres hosszúság elegendő lehet kisebb kerti területek rendszeres gondozásához vagy akár nagyobb területeken való alkalmazáshoz is. Ezáltal kevesebbszer kell cserélni a vágószálat, így időt és energiát takaríthatsz meg.
  3. Kerek keresztmetszet: A kerek vágószálak egyszerűbben kezelhetők és cserélhetők a fűnyíró vagy fűszegélynyíró eszközben. Nem igényelnek különösebb beállítást, és jól alkalmazkodnak a különböző felhasználási helyzetekhez.
  4. Profi minőség: A profi minőségű vágószálak általában erősebbek és tartósabbak, így hosszabb élettartamra számíthatsz velük. Ezáltal csökkentheted a cserélendő vágószálak számát és a költségeket hosszú távon.
  5. Műanyag blister csomagolás: A műanyag blister csomagolás megvédi a vágószálat a külső szennyeződésektől és sérülésektől. A csomagolás átlátszó, így könnyen láthatod, hogy mennyi vágószál maradt még a csomagban.
  6. Profi felhasználásra tervezve: A “profi” jelző arra utal, hogy ez a vágószál kifejezetten magas igénybevételre és intenzív használatra lett tervezve. Így ideális választás lehet, ha rendszeresen használod a fűnyírót vagy fűszegélynyírót, és hatékony megoldást keresel a kerti munkákhoz.

A vágószál kiválasztásakor fontos figyelembe venni a saját fűnyíró vagy fűszegélynyíró típusának és modelljének követelményeit. A megfelelő vastagság és hosszúság kiválasztása segít abban, hogy hatékonyan és eredményesen használd a vágószált a kerti munkák során.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Egyéb