42.400 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A McCulloch mulcs kit 115-77tc traktorhoz való választása számos előnnyel jár:

  1. Mulcsozás: A mulcsozó készlet lehetővé teszi a fűnyíró traktor átalakítását egy mulcsozó géppé. Ez azt jelenti, hogy a fűnyíró nem csak a füvet nyírja le, hanem finomra aprítja és visszahelyezi azt a talajra mulcsként. Ez előnyös lehet a gyep egészségének fenntartásában és a tápanyag-visszatartásban.
  2. Alkalmazkodás a traktorhoz: A McCulloch mulcs kit speciálisan a 115-77tc traktorhoz készült. Ez biztosítja a tökéletes illeszkedést és kompatibilitást a traktorral, ami könnyebb telepítést és használatot eredményez.
  3. Energia- és időmegtakarítás: A mulcsozó készlet segítségével nem szükséges a lenyírt füvet összegyűjteni vagy elszállítani. A mulcsozás során a lenyírt fű visszatér a talajba, ami energiát és időt takarít meg a fűnyírás utáni takarításban.
  4. Talajtáplálás: A mulcsozó készlet által visszahelyezett fűmulcs nemcsak esztétikailag javítja a gyep megjelenését, hanem tápanyagokat is biztosít a talaj számára. A mulcs a növények számára fontos tápanyagokat és nedvességet tartalmaz, amelyek elősegítik a gyep egészségét és növekedését.
  5. Kényelem és sokoldalúság: A mulcsozó készlettel felszerelt traktor könnyen használható és irányítható. A mulcsozás során nem szükséges a fűgyűjtő ürítése vagy a fűnyíró területének tisztítása. Ez egyszerűbbé teszi a fűnyírást és kényelmesebbé teszi a munkavégzést.
Tömeg 5 kg
Gyártó

McCulloch