74.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Hecht 53350 utánfutó kerti traktorhoz való választása számos előnnyel:

  1. Kapacitás és terhelhetőség: A Hecht 53350 utánfutó nagyobb kapacitást és terhelhetőséget biztosít a kerti traktorhoz. Ez lehetővé teszi, hogy több anyagot vagy eszközt szállítson egyszerre, például fűtörmeléket, talajt, kerti eszközöket vagy más anyagokat.
  2. Rugalmas felhasználás: Az utánfutó sokoldalúan felhasználható a kerti munkák során. Használhatja a traktorral kombinálva a talaj megmunkálásához, eszközök vagy anyagok szállításához, valamint a hulladék vagy a termények tárolásához.
  3. Kényelem és hatékonyság: Az utánfutó használata növeli a kényelmet és a hatékonyságot a kerti munkák során. Megkönnyíti az anyagok vagy eszközök szállítását a kertben vagy más területeken, így időt és energiát takaríthat meg.
  4. Tartósság és minőség: A Hecht által gyártott utánfutók általában magas minőségű anyagokból, például erős acélból vagy tartós műanyagból készülnek. Ez biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot a kerti munkák során.
  5. Kompatibilitás: A Hecht 53350 utánfutó specifikusan a kerti traktorhoz készült, így könnyen illeszthető a traktorhoz és a használat során stabilan marad.
  6. Leszerelhető fogantyúval van felszerelve, amely után a kocsi kerti traktor és más gépek mögött vontatható.

A teherautó kompatibilis a HECHT 5114, 5116

Tömeg 27 kg
Gyártó

Hecht