39.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Hecht 005003 felhajtó rámpa, amely 1 párban érhető el és erős kialakítással rendelkezik, számos előnnyel:

  1. Nagy terhelhetőség: A felhajtó rámpa maximális terhelhetősége 450 kg/pár, ami lehetővé teszi a nagyobb járművek, eszközök vagy terhek könnyű felhajtását. Ez különösen előnyös lehet, ha rendszeresen szüksége van nehéz terhek vagy járművek emelésére.
  2. Erős kialakítás: A Hecht 005003 felhajtó rámpák erős anyagokból, például tartós műanyagból vagy alumíniumból készülnek. Ez biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot, valamint a megbízható teljesítményt a felhasználás során.
  3. Könnyű használat: A felhajtó rámpák könnyen használhatók és beállíthatók. A méreteik lehetővé teszik a könnyű manőverezést és szállítást, és egyszerűen felhelyezhetők vagy eltávolíthatók a szükséges helyzetekben.
  4. Sokoldalúság: A Hecht 005003 felhajtó rámpák sokoldalúan felhasználhatók a járművek, eszközök vagy terhek könnyű felhajtására. Alkalmazhatók például motorok, quadok, kerti gépek vagy más nehéz tárgyak emelésére.
  5. Csomagban 2 darab: A felhajtó rámpák 2 darabot tartalmaznak egy csomagban. Ez lehetővé teszi a párhuzamos felhajtást vagy a különböző járművek egyidejű emelését. Több lehetőséget biztosít a felhasználás során.

méretei [cm] 183×22,5×5
max. terhelhetőség [kg] 450 kg/pár
erős
2 db a csomagban

Tömeg 16,51 kg
Gyártó

Hecht