159.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az AL-KO vontatott kerti henger, amely ideális a préseléshez és talajsűrítéshez, számos előnnyel:

  1. Hatékony préselés és talajsűrítés: A vontatott kerti henger segít a sikeres vetésben a talaj megfelelő préselésével és sűrítésével. Ez elősegíti a magok jobb rögzülését a talajban, és javítja a növények gyökereinek a talajba történő behatolását.
  2. Alkalmazkodás az AL-KO traktorokhoz: Az AL-KO vontatott kerti henger speciálisan az AL-KO fűnyírótraktorokhoz lett tervezve. Ez biztosítja az optimális illeszkedést és kompatibilitást a traktorokhoz, és könnyen csatlakoztatható hozzájuk.
  3. Megfelelő munkatömeg: A vontatott henger munkatömege, amely vízzel feltöltve kb. 140 kg és homokkal feltöltve kb. 235 kg, megfelelő súlyt biztosít a préseléshez és talajsűrítéshez. Ez lehetővé teszi a hatékony munkát a kertben vagy a mezőgazdasági területeken.
  4. Tartósság és minőség: Az AL-KO által gyártott kerti hengerek általában magas minőségű anyagokból készülnek, ami biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. Ez azt jelenti, hogy hosszú távon megbízhatóan használhatja a vontatott hengert az AL-KO traktorokkal.

Vontatott kerti henger AL-KO fűnyírótraktorokhoz
Munkatömeg:
Vízzel feltöltve: kb. 140 kg
Homokkal feltöltve: kb. 235 kg

Mindegyik AL-KO traktorhoz

Tömeg 26 kg
Gyártó

Al-ko