logo kertcoop kertigép áruház

Stihl FSA 45 akkumulátoros szegélynyíró,beépített akkumulátorral

Rövid leírás: Névleges feszültség: 18V Tömeg: 2,3 kg

Cikkszám: 45120115701

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

42.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Kompakt beépített akkumulátoros szegélynyíró az egyszerű nyírási munkákhoz a ház körüli területeken. Beépített akkumulátor töltöttségi állapot kijelzővel, szerszám nélkül állítható szár és fogantyú, távtartó kengyel, beállítható munkaszög a vízszintestől eltérő szélvágásokhoz. A PolyCut műanyag lengőkéses vágófejre akár damil is befűzhető, egyszerűen a fej cseréje nélkül.
Teleszkópos szár
A szerszám nélkül, 8 fokozatban állítható szárnak köszönhetően bármilyen testmérethez optimálisan beállítható, és ennek köszönhetően kényelmesen használható.
Töltöttségjelző
Könnyen leolvasható LED kijelző, amely gombnyomásra kijelzi az akkumulátor töltöttségi állapotát, és a töltési folyamatról is tájékoztat.
Lengőkés tartó
A lengőkések könnyen kicserélhetők, a tartalék késekhez pedig egy praktikus tartó áll rendelkezésre
Aktiváló kulcs
A gép működtetéséhez az aktiváló kulcs behelyezése szükséges. eltávolításával a gép működésképtelen, és így biztonságosan tárolható és szállítható.
Puha markolat és akasztófül
A gumírozott markolat kellemes és biztonságos fogást biztosít, a beépített akasztófül segítségével pedig akár a falra akasztva is tárolható a gép.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Tömeg 3,97 kg
Gyártó

STIHL

Hossz (cm)

110

Vágási szélesség (cm)

23

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL

Stihl FSA 45 akkumulátoros szegélynyíró,beépített akkumulátorral
42.990 Ft