5.490 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

AL-KO DAMILDOB BC 260L

Az “AL-KO DAMILDOB BC 260L” tartalék damilfej kiválasztása számos előnnyel jár, különösen akkor, ha az AL-KO BC 260 L típusú benzinmotoros kaszával rendelkezel.

1. Kompatibilitás: Az “AL-KO DAMILDOB BC 260L” damilfej speciálisan az AL-KO BC 260 L típusú benzinmotoros kaszához lett tervezve. Ez azt jelenti, hogy tökéletesen illeszkedik a kaszához, és a megfelelően rögzített damilfej biztosítja az optimális vágási teljesítményt.

2. Eredeti gyártói termék: Az “AL-KO DAMILDOB BC 260L” egy eredeti gyártói tartalék alkatrész, amely megegyezik a gyári specifikációkkal és minőségi szabványokkal. Az eredeti alkatrészek használata javasolt, mivel ezek biztosítják a legjobb teljesítményt és megbízhatóságot.

3. Biztonságos működés: Az eredeti gyártó által kifejlesztett damilfejek általában biztonságosan rögzülnek a benzinmotoros kasza vágófején, így elkerülhetők a balesetek vagy sérülések.

4. Megbízhatóság és tartósság: Az eredeti alkatrészek, mint az “AL-KO DAMILDOB BC 260L,” általában magas minőségű anyagokból készülnek, így hosszabb élettartamot és jobb teljesítményt nyújtanak.

5. Kényelem: Az “AL-KO DAMILDOB BC 260L” damilfej könnyen cserélhető, így ha a damil elfogy vagy elkopik, gyorsan és egyszerűen újat helyezhetsz a kaszára.

6.  Hatékony vágási teljesítmény: Az eredeti damilfej segít fenntartani a kasza hatékony vágási teljesítményét, így könnyebben és gyorsabban tudod gondozni a kertedet vagy területedet.

7. Garancia: Az eredeti gyártói tartalék alkatrészek általában tartalmaznak garanciát vagy támogatást, ami további védelmet és biztosítékot nyújthat a vásárlóknak.

Az “AL-KO DAMILDOB BC 260L” tartalék damilfej választása tehát lehetőséget nyújt a kompatibilitásra, megbízhatóságra és hatékony működésre az AL-KO BC 260 L típusú benzinmotoros kaszával.

Tömeg 0,2 kg
Gyártó

Al-ko