Akció: ECHO akkumulátoros gépek

akció echo

Csomagban olcsóbb! Ez a jelenlegi akciónk jelmondata. Az ECHO 40V-os akkus gépcsalád valamennyi terméke olcsóbban kapható 2023.07.31-ig, vagy a készlet erejéig! Nézzük mit is jelent ez és hogyan juthatsz kedvezményesen ezekhez a szuper gépekhez!

Akkor kapod akciósan a gépeket, ha csomagban vásárolod meg őket, amit egy új akkus gép vásárlásakor egyébként is megtennél, hiszen a géphez az akksit és a töltőt az estek nagy részében külön tudod megvenni. Mindezt kiegészítve, minél nagyobb a pakk, annál nagyobb kedvezményt kapsz.

Milyen akciós gépeket találsz?

A Garden+ sorozat legtöbb gépe akciós, így a kedvezményes árú gépek között található láncfűrész, szegélynyíró, sövénynyíró, lombfúvó és fűnyíró is. Valamennyi gép 40V-os akkumulátoros!

Különleges akkumulátorok

Az ECHO 40V-os Garden+ gépcsaládjának különlegessége, hogy akkumulátorok és a töltő kompatibilisek az összes Garden+ géppel. A kézi szerszámokhoz és a fűnyírókhoz is tudod használni ugyanazt az akkumulátort, így sokkal egyszerűbb a helyzet mikor dolgozol a gépekkel. A Garden+ gépcsaládhoz két fajta akkumulátor kapható, így a csomagok összeállításánál is tudsz választani, hogy melyiket szeretnéd! Kapható 2Ah-s és 4Ah-s akksi is, értelemszerűen a gépek a 4Ah géppel tovább használhatók mint a 2Ah-ssal, de kisebb kertekben való használatnál sok esetben bőven elegendő a rövidebb üzemidő két töltés között.

A minden Garden+ szerszámmal kompatibilis, nagy teljesítményt és hosszú üzemidőt biztosító akkumulátorokkal könnyedén válthatsz a munkaeszközök között. A rendszer középpontjában álló 40V 2Ah és 4Ah akkumulátorok minden szerszámmal kompatibilisek, hosszú üzemidőt és gyors töltési időt biztosítanak.

Lássuk az akciós csomagokat! A csomagoknál megadtuk a gépet, a töltőt, viszont az akkumulátort a Te dolgod kiválasztani, a Te döntésed hogy a 2Ah-s, vagy a 4Ah-s akkumulátort választod! A rendszer ez alapján fogja összeadni a végösszeget, a megjelölt kezdvezmennyel kiegészítve természetesen!

A csomagok mellé, ha szeretnél pót-akkumulátort vagy töltőt, természetesen külön is meg tudod venni, természetesen ez nem része az akciónak! Minden csomagban egy akkumulátor és egy töltő van a gép mellé.

Bármilyen ECHO 40V-os kézi eszköz + töltő+ akkumulátor együttes vásárlása esetén : 15.000 Ft kedvezményt adunk!

Bármilyen ECHO 40V-os fűnyíró + töltő+ akkumulátor együttes vásárlása esetén : 22.800 Ft kedvezményt adunk!

Bármilyen ECHO 40V-os fűnyíró + kézi eszköz + töltő+ akkumulátor együttes vásárlása esetén : 30.500 Ft kedvezményt adunk!

A gépekről további hasznos tudnivalók, részletes információk itt találhatók.

Szólj hozzá!

zöld-hulladék komposzt ágdaráló

Téli nyüglönc: még mindig sok a falevél, zöld-hulladék

Az idei év decemberébe is úgy fogunk belépni, hogy még mindig nagyon sok fa tele van levéllel. Az elhúzódó jó-időnek ez most a böjtje, hiszen a legtöbb településen a zöld-hulladék elszállítás decembertől már szünetel és egészen tavaszig nem fogják elvinni az össze szedett leveleket, gallyakat. Mégis mit tegyünk? A zsákokba összegyűjtött levelek tavaszig nem maradhatnak

Tovább a cikkre »
kertigépek téliesítése

A gépek téliesítése

Hosszúra nyúlik az ősz, a gépek téliesítése ilyen időben talán eszünkbe sem jut,hiszen egészen kellemes az idő, de mégis lassan érdemes felkészítenünk segítőtársainkat pihenőidejükre! Tippek a hosszabb élettartam és hatékony működés érdekében

Tovább a cikkre »
láncvezető akció 4+1 ajándék

Fűrészkiegészítők – láncvezetők csomagban! 4+1 ajándék

A láncfűrész kiegészítők szezonja következik, hiszen a legtöbben most, a téli – fűtési időszakra és a fakitermelés idejére veszik elő először a fűrészeiket! Ez a szezonnyitó időszakot most egy akcióval kezdjük! A legkedvezőbb ajánlatunk, az, hogy az alábbi kiegészítőket, láncvezetőket, fűrészláncokat, csillagkerekeket és betétgyűrűket is leáraztuk! Összeraktunk 5 db-os csomagokat, hogy ebből egyet ajándékba adjunk!

Tovább a cikkre »
ECHO

Japánok akcióban! Országos ECHO promóció

40 és 50 V-os akkus, valamint benzinmotoros ECHO gépek kedvezménnyel! Láncfűrészek és az 50 V-os kategória: a benzinmotoros láncfűrészek árkedvezménnyel kaphatók, az 50V-os akkus kategória gépei esetében, ha akkumulátorral vásárolod a gépet, akkor az akku ajándék, ennek az ára kerül elengedésre! 40 V-os akkus kategória Csomagban olcsóbb! Ez a jelenlegi akciónk jelmondata. Az ECHO 40V-os

Tovább a cikkre »
echo akció

A legjobb benzines láncfűrészek most extra kedvezménnyel

Az októberrel berobbantak az őszi akciók! Az összes közül az egyik legjobb a japán ECHO gépeire meghirdetett akció, melynek keretében néhány benzinmotoros és jó pár akkumulátoros gép is extra kedvezménnyel vásárolható meg. Hamarosan az akkus gépekre vonatkozó akciót is bemutatjuk, de most lássuk a nagy kedvenceket, a láncfűrészeket!

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft