Akció: ECHO akkumulátoros gépek

akció echo

Csomagban olcsóbb! Ez a jelenlegi akciónk jelmondata. Az ECHO 40V-os akkus gépcsalád valamennyi terméke olcsóbban kapható 2023.07.31-ig, vagy a készlet erejéig! Nézzük mit is jelent ez és hogyan juthatsz kedvezményesen ezekhez a szuper gépekhez!

Akkor kapod akciósan a gépeket, ha csomagban vásárolod meg őket, amit egy új akkus gép vásárlásakor egyébként is megtennél, hiszen a géphez az akksit és a töltőt az estek nagy részében külön tudod megvenni. Mindezt kiegészítve, minél nagyobb a pakk, annál nagyobb kedvezményt kapsz.

Milyen akciós gépeket találsz?

A Garden+ sorozat legtöbb gépe akciós, így a kedvezményes árú gépek között található láncfűrész, szegélynyíró, sövénynyíró, lombfúvó és fűnyíró is. Valamennyi gép 40V-os akkumulátoros!

Különleges akkumulátorok

Az ECHO 40V-os Garden+ gépcsaládjának különlegessége, hogy akkumulátorok és a töltő kompatibilisek az összes Garden+ géppel. A kézi szerszámokhoz és a fűnyírókhoz is tudod használni ugyanazt az akkumulátort, így sokkal egyszerűbb a helyzet mikor dolgozol a gépekkel. A Garden+ gépcsaládhoz két fajta akkumulátor kapható, így a csomagok összeállításánál is tudsz választani, hogy melyiket szeretnéd! Kapható 2Ah-s és 4Ah-s akksi is, értelemszerűen a gépek a 4Ah géppel tovább használhatók mint a 2Ah-ssal, de kisebb kertekben való használatnál sok esetben bőven elegendő a rövidebb üzemidő két töltés között.

A minden Garden+ szerszámmal kompatibilis, nagy teljesítményt és hosszú üzemidőt biztosító akkumulátorokkal könnyedén válthatsz a munkaeszközök között. A rendszer középpontjában álló 40V 2Ah és 4Ah akkumulátorok minden szerszámmal kompatibilisek, hosszú üzemidőt és gyors töltési időt biztosítanak.

Lássuk az akciós csomagokat! A csomagoknál megadtuk a gépet, a töltőt, viszont az akkumulátort a Te dolgod kiválasztani, a Te döntésed hogy a 2Ah-s, vagy a 4Ah-s akkumulátort választod! A rendszer ez alapján fogja összeadni a végösszeget, a megjelölt kezdvezmennyel kiegészítve természetesen!

A csomagok mellé, ha szeretnél pót-akkumulátort vagy töltőt, természetesen külön is meg tudod venni, természetesen ez nem része az akciónak! Minden csomagban egy akkumulátor és egy töltő van a gép mellé.

Bármilyen ECHO 40V-os kézi eszköz + töltő+ akkumulátor együttes vásárlása esetén : 15.000 Ft kedvezményt adunk!

Bármilyen ECHO 40V-os fűnyíró + töltő+ akkumulátor együttes vásárlása esetén : 22.800 Ft kedvezményt adunk!

Bármilyen ECHO 40V-os fűnyíró + kézi eszköz + töltő+ akkumulátor együttes vásárlása esetén : 30.500 Ft kedvezményt adunk!

A gépekről további hasznos tudnivalók, részletes információk itt találhatók.

Szólj hozzá!

Echo akció láncfűrész

Akcióban a japánok: ECHO tavaszi leárazás

Itt a tavasz, így az ECHO japán márka magyarországi forgalmazója rengeteg akcióval kedveskedik a kertészkedőknek. Legyen szó benzines gépekről vagy akár akkumulátoros eszközökről, most van itt az ideje válogatni a nagy múltú gépcsalád tagjaiból, hiszen kedvező árakon vásárolhatjuk meg ezeket a szuper eszközöket. Miért érdemes ECHO-t választani? A több mint 70 éves gyártó vállalkozás nem

Tovább a cikkre »
a tavasz egyik jellegzetes virága

Tavaszi gondolatok

A tavaszi kert rendezettségének és természetességének egyensúlya kulcsfontosságú a fenntartható és vizuálisan vonzó kerti tér kialakításához.

Tovább a cikkre »
2024 új év

Boldog Új Évet kívánunk!

Eljött 2024, így minden kedves új és régi vásárlónknak, látogatónknak BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk! Az idei évet, mint az összes eddigit is leltárral indítjuk, így a rendeléseket tudjuk fogadni, de a rendelések feldolgozását és a csomagolást csak 2024.01.15-én tudjuk megkezdeni, azt követően fogunk tudni szállítani, így a leltár és ünnepek alatt beérkezett megrendelések után, leghamarabb

Tovább a cikkre »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft